> bedrijven > van-pijkeren-van-aken-advocaten-zierikzee


Van Pijkeren Van Aken Advocaten Zierikzee[Edit] (geen link naar bedrijfswebsite beschikbaar)
Activiteit: Advocatenkantoor
Plaats: Zierikzee
Volledige naam: Van Pijkeren & Van Aken Advocaten
Bezoekadres: Engelse Kade 2
Postcode: 4301NA

Deze vermelding wordt onderhouden door: Sion

 
.

Laatste reacties betreffende ANDERE links
13 Jan 2011
Advocatenkantoor Kazzaz de Hoog Den HaagAdvocatenkantoorDen Haag
Een zeer lieve vrouw die 100% verstand van zaken heeft. Een advocaat die geen tweede kent. Wij zijn zeer tevreden over haar kunde van de rechtsgang. Dikke plus. (Richard Novice)
8 Apr 2009
Cortet Advocaten UtrechtAdvocatenkantoorUtrecht
Ik ben onlangs door Cortet Advocaten naar grote tevredenheid geholpen bij het oplossen van een juridisch geschil. Ik werd snel en accuraat geholpen tegen een zeer gunstig uurtarief. (Julietten van Gaalen Novice)
18 Mar 2009
Compander BV AssenAdvocatenkantoorAssen
Zg. onafhankelijk onderzoek naar oorzaak brand, verzekerd bij Univé. Helaas niet onafhankelijk want 100% eigendom van Univé, Compander blijft het onderzoek in opdracht van Univé traineren, en daardoor de gedupeerden financieel en emotioneel beschadigen, o.a. door smaad en laster. Politie onderzoek was na 5 dgn afgerond oorzaak van de brand een technische! Na 6 maanden nog geen enkel voorschot betaald zelfs niet voor bedrijfsschade voor de zakelijke kosten. (Henny Groote Novice)
26 Feb 2009
Bockmeulen Janzing Brink Advocaten WijchenAdvocatenkantoorWijchenPrijs: 179
Ook bij een zaak van een kennis van mij is dhr. Bockmeulen in opspraak geweest. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan nalatigheden en kan zich niet verplaatsen in de belangen van zijn client. Hij is hiervoor zowel door de raad van discipline als voor het hof van discipline op veroordeeld tot een berisping. (H Boersma Novice)